Wellness

A kültéri és beltéri élménymedencék mellett, a Hagymatikum wellness részlege számos pihentető, kényeztető programlehetőséget biztosít vendégeinek.

Itt az ideje egy kis lazításnak!

Szaunavilág

9 különböző szaunával várjuk a szaunázás szerelmeseit.

A szaunázás rendkívül jó hatással van a szervezetre: egyfelől edzi a vérereket, fokozza az anyagcserét, valamint segíti a méreg- és salakanyagok kiürülését is.

Masszázs
kínálat

Kényeztesse magát a Hagymatikum masszázskínálatával! Akár a fájdalmas izmok kezelésére, vagy mély relaxációra vágyik, masszázsszolgáltatásaink között Ön is megtalálja a megfelelőt. 

Fürdő
kínálat

Gondoskodjon bőre egészségéről fürdőszolgáltatásainkkal. Válassza a Frissítő aroma fürdőt a relaxáció és frissesség élményéért, vagy merüljön el a Holt-tengeri sós fürdő gyógyító erejében.

Hidromasszázs
Zen Zone

A hidromasszázs ágy egy olyan kényeztető élmény, amely lehetővé teszi, hogy ellazulj és feltöltődj a víz mozgásának köszönhetően. Olyan wellness élményt kínálunk, amelyben a hidromasszázs ágy kényeztető hatása összefonódik a keleti masszázs lágyságával és harmóniájával. A Zen Zone egy olyan környezetet teremt, ahol a természet és a gyógyítás összhangja találkozik.

1000 Ft/10 perc, 2000 Ft/ 20 perc

Szépségápolás

A Hagymatikumban a szaunázás és a fürdőzés mellett szépségszolgáltatásokkal is várjuk a szépülni vágyó vendégeinket.