Skip to main content

Kedves Vendégeink!

A 2021.04.26-án megjelent a 194/2021. (IV.26.) Korm. rendelet a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatáról. Ennek értelmében a 4 milliós átoltottsági számot elérve a fürdők is újranyithatnak. A Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben a fürdőnyitás fokozatosan, 3 lépcsőben fog történni.

–          várhatóan a május 3-i héten indul fürdőnkben a gyógyászati regisztráció, fürdő orvosaink május 3-tól rendelnek a fürdőorvosi rendelőben, illetve előreláthatólag a termálvizes medencéink – a vízminták akkreditálását követően – is elérhetővé válnak a hét közepén. Az első lépcső ideje alatt, a belépőjegyek makóiak részére együttesen Makó Kártyával 500Ft, minden más vendégünknek 1000Ft.

–          a május 10-i héten nyit a kültéri 33 méteres, illetve a fedett 25 méteres medencék. A tanuszoda pénztár határozatlan ideig zárva tart, így a belépés csak a Hagymatikum Makovecz tér felöli bejáratánál lesz lehetséges.

–          A fürdő további medencéi és a szaunavilág és az étterem várhatóan a május 17-i héttől válik elérhetővé vendégeink számára.

–          A feltüntetett időpontok TERVEZETT időpontok, mivel a nyitás feltétele a kötelező vízmintavétel és annak vizsgálata. A víz minták laboratóriumi vizsgálatának átfutási ideje akár 10 nap is lehet.

–          Vendégeink részéről – 18 év felett – a belépéshez szükséges plasztik védettségi igazolvány, melyet fényképes igazolvánnyal együtt kell felmutatni.

–          Fürdőnk minden nap 8:00 és 20:00 között tart nyitva

–          Jelenlegi helyzetre való tekintettel a fürdő területén a beléptető órák viselése MINDENKI számára kötelező!

2013 - 2018 Makó Hagymatikum Gyógyfürdő – Minden jog fenntartva

A Hagymatikum Gyógyfürdő területén jelenleg beruházás folyik, mely a kültéri élmény medencét, és a parkfürdő egy részét érinti. Minden további szolgáltatásunk zavartalanul elérhető.
A Hagymatikum Gyógyfürdő területén jelenleg beruházás folyik, mely a kültéri élmény medencét, és a parkfürdő egy részét érinti. Minden további szolgáltatásunk zavartalanul elérhető.