Moulin Rouge

Szilveszter a Hagymatikumban

A SPORT ÉS A MŰVÉSZET HARMÓNIÁJA

Rippel Brothers Show

Rippel Ferenc és Rippel Viktor immáron harmadik évtizede a világ vezető artistaművészei közé tartoznak. Újszerű kreatív előadásaikkal folyamatosan hódítják meg az újabb porondokat és színpadokat, ezáltal több millió néző szívét. Az általuk kifejlesztett egyedi képzési rendszernek köszönhetően a Rippel Brothers Akadémián tanuló több, mint ezer diákokból eddig már sok világhírű artistaművész került ki. Tanítványaikkal közös műsoraikkal trendeket diktálnak.

ÉLŐZENE

Sun City Brass

A napfény városából alakult meg a csapat 9+1 fővel, de 4 országból. Van köztünk Tisza-menti, Duna-menti, Bíkísi, Szabolcsi, Kárpátaljai, Vajdasági, Partiumi és Székely is. bármiből tudunk brass-t csinálni. Specialitásunk, hogy napjaink slágereit feldolgozzuk...de szeretjük a retrot, a technot és salsázni is tudunk, valamint ki is szoktunk találni zenei műfajokat

ÉLŐZENE

Coco Bongo

A zenekar 2000-ben alakult Hódmezővásárhelyen, Rácz Zsolti (dob) és Száraz-Nagy Tamás (zongora) közös ötleteként és a fő cél egy igényes és egyben nagyon bulizós latin zenét játszó zenekar létrehozása volt. A zenekar rendelkezik teljes estet kitöltő latin, jazz, swing műsorral és természetesen egész éjszakát kitöltő latin, pop funky, rock’roll, mulatós és lakodalmas repertoárral.

HABPARTY

Hab Party DJ-vel

Ki ne emlékezne a 90-es évek habpartijára? Most egy olyan élményben lehet részed, amely nem sűrűn adatik meg... kivéve ha ha otthon jó nagy a fürdőkádad. Különleges élmény kicsiknek és nagyoknak is.

ÉTEL & ITAL

Svédasztalos vacsora

Minden vedégünk aki megvásárolta a szilveszteri jegyét egész este élvezheti svédasztalos vacsorát és a KORLÁTLAN PEZSGŐ fogyasztást. (kép illusztráció!)