Skip to main content

Tisztelt Vendégeink!

A Makói Gyógyfürdő Zrt. valamennyi munkatársa nevében őszintén sajnáljuk a nehézségeket, amit a koronavírus (Covid-19) miatti válság Önnek és a családjának okoz. Munkatársaink és vendégeink biztonsága az elsődleges szempont számunkra, illetve az, hogy minimalizáljuk az esetlegesen fenyegető egészségügyi kockázatokat, ennek érdekében kerültek szolgáltatásaink felfüggesztésre.

A koronavírussal kapcsolatosan elsők között reagáltunk közfürdők közül az országban, mind írásban, mind tettekben, és a továbbiakban is az egyenes kommunikációra törekszünk. E hét csütörtökön leállítottuk az összes rendezvényünk előkészítő munkálatait, valamint munkaszervezésileg is az optimálisra törekszünk, így munkavállalóink csak a szükséges létszámban végzik a karbantartási vagy épületüzemeltetés szempontjából elengedhetetlen feladatokat. Ügyfélszolgálatunk folyamatosan segíti vendégeinket, hogy jelenleg milyen intézkedések, korlátozások vannak érvényben, erről honlapunkon és facebook oldalunkon is tájékoztatjuk az érdeklődőket, illetve kérdéseiket az info@hagymatikum.hu e-mail címen fogadjuk.

A nyitást követően természetesen minden folyamatban levő bérletet meghosszabbítunk, az elmaradt gyógyászati kezeléseket az újranyitást követően folytatólagosan igénybe vehetik. Ezen intézkedések is reméljük, hogy megerősítik a vendégeink bizalmát és továbbra is intézményünket választják, ha a „koronavírus válság” elmúlik, és az élet visszatér a normális kerékvágásba.

Arra törekszünk, hogy szembenézzünk az új helyzet adta nehézségekkel ebben a bizonytalansággal teli időszakban, és keményen dolgozunk azért, hogy minden szolgáltatásunk tekintetében a munkatársaink és vendégeink biztonságát helyezzük előtérbe.

Tisztelettel:

Gergely Gábor
igazgatóság elnöke

2013 - 2018 Makó Hagymatikum Gyógyfürdő – Minden jog fenntartva

A Hagymatikum Gyógyfürdő területén jelenleg beruházás folyik, mely a kültéri élmény medencét, és a parkfürdő egy részét érinti. Minden további szolgáltatásunk zavartalanul elérhető.
A Hagymatikum Gyógyfürdő területén jelenleg beruházás folyik, mely a kültéri élmény medencét, és a parkfürdő egy részét érinti. Minden további szolgáltatásunk zavartalanul elérhető.