Tisztelt Vendégeink!

A Makói Gyógyfürdő Zrt. valamennyi munkatársa nevében őszintén sajnáljuk a nehézségeket, amit a koronavírus (Covid-19) miatti válság Önnek és a családjának okoz. Munkatársaink és vendégeink biztonsága az elsődleges szempont számunkra, illetve az, hogy minimalizáljuk az esetlegesen fenyegető egészségügyi kockázatokat, ennek érdekében kerültek szolgáltatásaink felfüggesztésre.

A koronavírussal kapcsolatosan elsők között reagáltunk közfürdők közül az országban, mind írásban, mind tettekben, és a továbbiakban is az egyenes kommunikációra törekszünk. E hét csütörtökön leállítottuk az összes rendezvényünk előkészítő munkálatait, valamint munkaszervezésileg is az optimálisra törekszünk, így munkavállalóink csak a szükséges létszámban végzik a karbantartási vagy épületüzemeltetés szempontjából elengedhetetlen feladatokat. Ügyfélszolgálatunk folyamatosan segíti vendégeinket, hogy jelenleg milyen intézkedések, korlátozások vannak érvényben, erről honlapunkon és facebook oldalunkon is tájékoztatjuk az érdeklődőket, illetve kérdéseiket az info@hagymatikum.hu e-mail címen fogadjuk.

A nyitást követően természetesen minden folyamatban levő bérletet meghosszabbítunk, az elmaradt gyógyászati kezeléseket az újranyitást követően folytatólagosan igénybe vehetik. Ezen intézkedések is reméljük, hogy megerősítik a vendégeink bizalmát és továbbra is intézményünket választják, ha a „koronavírus válság” elmúlik, és az élet visszatér a normális kerékvágásba.

Arra törekszünk, hogy szembenézzünk az új helyzet adta nehézségekkel ebben a bizonytalansággal teli időszakban, és keményen dolgozunk azért, hogy minden szolgáltatásunk tekintetében a munkatársaink és vendégeink biztonságát helyezzük előtérbe.

Tisztelettel:

Gergely Gábor
igazgatóság elnöke

2013 - 2018 Makó Hagymatikum Gyógyfürdő – Minden jog fenntartva

Sajtóközlemény

2020 03. 01.

A MAKÓI HAGYMATIKUM GYÓGYFÜRDŐ ZÁRVA TART VISSZAVONÁSIG!

Farkas Éva Erzsébet, Makó város polgármestere a koronavírus magyarországi terjedése miatt 2020. március 14. napon éjféltől elrendelte a Hagymatikum Gyógyfürdő épületének teljes körű bezárását, valamennyi szolgáltatás szüneteltetését. Szíves megértésüket kérjük!

On the 14th of March 2020 , Eva Erzsebet Farkas, Mayor of Mako has ordered the complete closure of the Hagymatikum Thermal Spa and it's services due to the spread of the corona virus in Hungary starting midnight! Thank you for your understanding!

Pe data de 14 Martie 2020, Eva Erzsebet Farkas, primar al orasului Mako a comandat inchiderea completa a Complexului Hagymatikum si toate serviciile acestuia pentru evitarea raspandirii virusului corona in Ungaria. Aceasta decizie v-a fi in functiune incepand cu miezul noptii ! Va multumim pentru intelegere !

Complexul Hagymatikum este momentan inchis pana la noi informatii!

The Hagymatikum Spa is currently closed until further notice !