Ingyenes Gyógyúszás Nyáron

június 19, 2023

Minden szerdán és pénteken, a nagyoknak 15:15-től 16:00-ig, a kicsiknek pedig 16:00-tól 16:45-ig biztosítjuk a gyógyulás és a feltöltődés lehetőségét egy kellemes vízi terápia keretében. 

Időpont: 2023.03.17-től kezdődően 26 héten keresztül, összesen 52 alkalommal lehet részt venni a csoportos gyógyúszáson.

Fedezd fel a gyógyúszás előnyeit:
A víz gyógyító ereje különösen hatékony a mozgásszervi problémákkal, például a gerincferdüléssel vagy a lúdtalppal küzdők számára. Emellett segítséget nyújthat az asztmás betegeknek és a keringési problémákkal küzdőknek is. A gyógyúszás serkenti az izmok és az ízületek működését, hozzájárulva az egészséges mozgáskoordináció és az egyensúly kialakításához.

Próbáld ki te is!
Ha rendelkezel korábbi orvosi leletekkel, keresd fel a Hagymatikum fürdőorvosát. Amennyiben nincsenek aktuális eredményeid, kérj időpontot háziorvosodnál, aki szükség esetén beutalót állít ki a szakorvoshoz. A szakorvos által kiállított dokumentumokkal jelentkezz a Hagymatikum gyógyfürdő tanuszodájában, ahol Magosi Krisztina gyógyúszás oktató vár szerdán és pénteken 16:00 órától.

Ne feledd! A csoportos gyógyúszás lehetőséget teremt a közösségi élményre és támogató légkörre, melynek keretében 26 héten keresztül, összesen 52 alkalommal lehet részt venni 2023.03.17-től.

Helyszín: Makovecz tér 6. I.
Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget! A nyári hónapok alatt próbáld ki az ingyenes gyógyuszást a Hagymatikumban!