• Frissítő aroma fürdő

  A kellemesen meleg fürdő gyógynövénykivonatokkal és illóolajokkal dúsítva fokozza nyugtató és egyben frissítő hatását.

  A hatóanyagok a bőrön át felszívódva, vagy orron át belélegezve jutnak a szervezetbe és fejtik ki jótékony hatásukat.

 • Holt-tengeri sós fürdő

  A Holt-tenger vizének sótartalma 33%-os, azaz tízszer olyan sós, mint más tengereké. Ebben a környezetben csak néhány sótűrő baktérium képes megélni, így a Holt-tenger gyakorlatilag steril. A holt-tengeri só összetétele eltér a konyhasóétól – 26 féle ásványi anyag és nyomelem halmozódott fel benne igen nagy mennyiségben és összetételben.

 • Parajdi sós fürdő

  A parajdi sós fürdő a bőrproblémák, mozgásszervi és reumatikus, stressz miatti és nőgyógyászati megbetegedések kezelésére alkalmas. A fürdősó a parajdi sóbányából származik, melyet Európa egyik legjobb összetételű sójának tartanak számon. A természetes parajdi sóörlemény színe nem fehér, hanem szürkés. Az elszíneződést a sóban lévő természetes, ásványi anyagokban igen gazdag iszapmaradvány okozza.
 • Vörösboros fürdő

  A vörösbor fürdés során történő alkalmazása kedvező hatást gyakorol a bőrre. Ebben az egyéni fürdőkezelésben vörösbort és szőlő kivonatot tartalmazó fürdőolajat keverünk kellemes, kb. 34 °C hőmérsékletű vízbe, ezáltal a szőlőből származó olajok és kivonatok előnyös hatásait is élvezhetjük.