ÜDVÖZÖLJÜK A HAGYMATIKUM GYÓGYFÜRDŐ ÚJ VILÁGÁBAN!

A fürdő új részei egyedülálló kalandokkal, szórakozási, pihenési és gyógyulási lehetőségekkel várja Önt és kedves családját, barátait.

ÉLMÉNY ÁRAK TELJES ÁR
CSÚSZDA 2 000 ft *egésznapos belépő
VR ÉLMÉNY 1 500 ft *a jegyár 2 film megtekintésére biztosít lehetőséget
ÉLMÉNY ÁRAK TELJES ÁR
CSÚSZDA 2 000 ft *egésznapos belépő
VR ÉLMÉNY 1 500 ft*a jegyár 2 film megtekintésére biztosít lehetősége

nÉGY ÉVSZAKOS cSÚSZDAPARK

Többé nem kell megvárni a nyári napokat ahhoz, hogy csúszdázhassunk! 
A Hagymatikum Gyógyfürdő új része négy évszakos csúszdatoronnyal várja Vendégeit, ahonnan három akadálymentes csúszda indul 12 méter magasból és ígér felejthetetlen élményt minden korosztálynak.

szines-labda
Lifesaver (1)

Csúszda Szabályzat:

A négy évszakos csúszdatoronyból izgalmas, kanyargós utak vezetnek a medencékbe. 

Mindannyiunk biztonsága érdekében, arra kérjük kedves Vendégeinket, tartsák be a csúszdák használatával kapcsolatos szabályokat. 

UFO csúszda:

Ez a csúszda egy olyan utazás, amelyben a fordulatok és a gyorsaság egyaránt szerepet kapnak, és garantáltan emlékezetes élményt nyújtanak mindenkinek, aki kipróbálja. A fények varázslatos játéka még inkább fokozza az élményt, melyet mindenki magának tud kiválasztani indulás előtt nyolc különböző programból. 

FUN-RACE: 

A verseny csúszda egy olyan lehetőséget kínál, ahol a gyorsaság élményét és a baráti rivalizálást egyaránt átélheted.  Mindenki számára örömteli élményt nyújtó kaland, mely emlékezetes pillanatokat hoz létre, a leggyorsabbról pedig kép is készül.

Kép készítéséről bővebben itt olvashatsz: katt ide

BOOMERANG (FÁNKOS) 

A Tsunami egy lenyűgöző vízi csúszda, amely izgalmas élményt ígér mind párosban, mind egyénileg. Egy fánkba helyezkedve csúszol le, amely garantáltan tele lesz kalanddal és izgalommal. Legyen szó barátokról vagy egyéni kihívásról, a fánkos csúszda mindenki számára izgalmas és felejthetetlen élményt nyújt. 

Lifesaver (1)

VÍZ ALATTI
VR ÉLMÉNY

Merüljön el a tengernyi csodában! Ha Ön is kíváncsi mit rejtenek a világ tengerei, óceánjai, váltson jegyet az izgalmas VR élményre, és lessen be a víz alá a Hagymatikum medencéjében! 

Lépjen be a súlytalanság világába, ebben
a lenyűgöző virtuális valóság
élményben!

Válasza ki az egyik filmünket és hagyja, hogy elragadja a valósággal határos élmény: 

Az Óceán élővilága:

Csodáld meg a tenger élővilágának lenyűgöző sokféleségét, találkozz bálnákkal, delfinekkel és meseszép korallzátonyokkal ebben az elképesztő virtuális utazásban.

Ejtőernyős
szabadesés:

Érezd a szabadságot, és a súlytalanságot, miközben átéled az ejtőernyős szabadesés lenyűgöző és adrenalindús élményét

Világűr:

Légy részese egy csillagokkal teli kalandnak, és éld át ezt a ritka élményt, melyben megtapasztalhatod, milyen a világűrben lebegni, ahol a súlytalanság érzése vesz körül.

Atlantisz világ:

Atlantisz rejtelmes világát bemutató víz alatti kalandban lehet részed, ahol lehetőséged van felfedezni az elveszett város csodáit és titkait, miközben lenyűgöző tengeri élőlényekkel találkozol. Ez a valóságszerű virtuális élmény lehetővé teszi, hogy a résztvevők teljes mértékben belemerüljenek a kalandba, miközben biztonságos környezetben élvezik az Atlantisz varázsát. 

ÉLJE ÁT A FÜRDŐZÉS LEGÚJABB DIMENZIÓJÁT!

Négy évszakos csúszdapark, Atlantisz világa, koktélmedence és más újdonságok várják Önt Makón, a Makovecz tér 6 szám alatt.

Látogasson el hozzánk, és csobbanjon egyenesen az új élményekbe!

Lifesaver-zold.svg