Fedezze fel 

csuszda2
csuszda1

Üdvözöljük a Hagymatikum fürdő új világában!

A fürdő új részei egyedülálló kalandokkal, pihenési és gyógyulási lehetőségekkel várja Önt és kedves családját, barátait.

nÉGY ÉVSZAKOS cSÚSZDAPARK

Merüljön el az izgalmas vízi világban, ahol három új csúszda, köztük egy különleges felfújható fánkos csúszda ígér felejthetetlen kikapcsolódást minden korosztálynak. 

Víz alatti VR élmény

Merülj el a tengernyi csodában! 

szines-labda
Lifesaver (1)

a fELÚJíTÁSRÓL

A Makovecz Imre által tervezett, lenyűgöző Atlantisz világ szoborcsoportja fényjátékokkal és három különböző tematikájú filmmel kápráztatja el a látogatókat, így idézve a mitikus Atlantisz világát.

Az új épület, mely 2462 négyzetméteren terül el, többek között két lenyűgöző élménymedencét, új recepciót és egy négyévszakos vendégfogadó teret kínál, nem beszélve a részben fedett gyógyvizes medencéről vízi bárral, amely garantáltan mindenki kedvence lesz.

A teljes zöldfelület felújítása, a pihenőkert sétánnyal, a VR szemüveges élmények, valamint a sportolási lehetőségek, mint a strandröplabda pálya és a lábtengó, még több okot adnak a látogatásra. A Zsolnay gyógyvizes ivókút, a gyógyvíz minősítésű termálkút és a hidegvizes kút mind-mind hozzájárulnak egészségének megőrzéséhez.

Makovecz Imre

1935. XI. 20. – 2011. IX. 27.

Makovecz Imre

1935. XI. 20. – 2011. IX. 27.

„Kezdettől azt az egy épületet szerettem volna megépíteni, amely az emberiség kezdete előtt már állt.”

„Kezdettől azt az egy épületet szerettem volna megépíteni, amely az emberiség kezdete előtt már állt.”

0
különleges csúszda
0
új élménymedence
0
szobor
0
négyzetméter
Lifesaver (1)

Fedezze fel
Atlantiszt!

Élje át a fürdőzés legújabb dimenzióját!

Új, izgalmas, négy évszakos csúszdapark,  Atlantisz világa és napozó terasz várja Önt Makón, a Makovecz tér 6 szám alatt. Látogasson el hozzánk és csobbanjon az élményekbe!

Lifesaver zold