Bejelentkezés:
kizárólag előre egyeztetéssel! Kérem hívjon a +36302923612 -as telefonszámon.
Oskovics Katalin

Természetgyógyász-akupresszőr

Az ismeretségi körömben előforduló súlyos megbetegedések miatt kezdtem érdeklődni az alternatív gyógyászati megoldások iránt. A kezdeti sikerélmények arra biztattak, hogy komolyabb tanulmányokat is folytassak ez ügyben. A Hagyományos Kínai Orvoslás holisztikus szemléletével meggyőzött arról, hogy a betegségeket kiváltó ok megszüntetése az egyetlen megoldás. Számomra fontos, hogy ne csak a fennálló problémákat kezeljem, hanem meg is lehessen előzni azokat.

A rendelés kizárólag bejelentkezésre:  +36302923612 számon Oskovics Katalin

A természetgyógyász rendelőt a Hagymatikum Tanuszodájában találja.

Megközelítés : Makó,Szent János tér 6.

Bővebb információk

Szolgáltatások

Hagyományos kínai orvoslás

Az öngyógyító folyamatok beindulásának elősegítése a hagyományos kínai orvoslás módszereivel. Test- és fül -akupresszúra,akupunktúra, moxa, köpöly.

Fülbelövés

A Blomdahl Medical Ear Piercing módszere – a füllyukasztás ennél biztonságosabb nem lehet! Egyedülálló svéd orvosi anyagokkal, garantáltan gyulladás és allergiamentes eredmény! Csecsemőkortól is!

Bővebb info

Testelemzés

Testelemzés, sejtszintű állapotfelmérés (EWS). A testelemző készülék egy olyan egészségmegőrző program eszköze, amivel a pillanatnyi egészségi állapotunkat mérhetjük fel. A készülék egyesíti az orvostudományt, a bioinformatikát és az elektronikát.

Podiart talpvizsgálat

Podiart számítógépes talpvizsgálat, egyedi talpbetétek készítése az Ön lába egészségéért.

Medical taping

A medical taping egy olyan módszer, melynek segítségével több ortopédiai– reumatológiai betegség kezelhető, fájdalom csillapítható. A ’tape’, ragasztó szalagot jelent. A módszer lényege is ebben rejlik: egy textil ragasztót (mosható felület) meghatározott módon kell a kívánt ízület fölé felhelyezni, és előírt ideig ott tartani. A kezelésbe semmilyen gyógyszer, kémiai anyag nem kerül bevonásra.

Varga-féle gyógygombák

Varga Gábor gyógygomba kivonatainak szerződött viszonteladója, tanácsadója. Személyre szóló javaslatot adok panaszai ismeretében a minél eredményesebb terápia érdekében.

Bővebb info