Aroma masszázs

A keleti és nyugati masszázstechnika találkozása. Természetes növényi alapú olajjal végzett masszázs. A hosszú, simító mozdulatok nyújtják, lazítják az izmokat, ízületeket. Oldják a feszültséget, növelik a szövetek oxigén ellátását. Erőteljes fogásoktól mentes, lágy, harmonikus, nyugtató, relaxáló, stressz oldó masszázs.

  30 vagy 50 perc

  4000 / 6000 Ft

Bambusz masszázs

Távol keletről származó exkluzív masszázs, melyet különböző méretű bambusz rudakkal végeznek. A kezelés célja a test- lelki feszültségek oldása, az anyagcsere,- és nyirokkeringés fokozása, a felületes és mély izmok átdolgozása. Jó hatású fejfájás és nyaki fájdalmak, izommerevség esetén. A bambusz masszázs visszaadja a természet közelségének élményét, az ősi rituálék hangulatát. Kezelési idő: hát, nyak, váll területére: 30 perc, teljes test (has, mellkas kivételével): 50 perc

  30 vagy 50 perc

5200 / 6700 Ft

Csokoládé masszázs

A kezelés Holt-tengeri sóval végzett bőrradírral kezdődik. Az elhalt hámréteg eltávolításával fokozni tudjuk a masszázs bőrre gyakorolt hatását. A magas kakaótartalmú csokit növényi olajjal keverve visszük a testre, majd a Svéd masszázs fogásait alkalmazva végezzük a kezelést. Bőre bársonyosan puha, hidratált lesz. Kúraszerűen alkalmazva csökkentheti a már kialakult narancsbőrt, vagy késleltetheti annak kialakulását.

  50 perc

  7000 Ft

  Törölköző szükséges!

Herbál masszázs

Az európai masszázstól eltérő technikával, forró gőzben felmelegített gyógynövényes zsákocskákkal történik a kezelés. A herbazsákból kiáramló pára a melegtől kitágult pórusokon és légutakon keresztül jut a szervezetbe. Hatására oldódik az ízületi,-és izom merevség csökken a fájdalom. Méregtelenítő, nyugtató, lazító masszázs. Kezelési idő hát, nyak, váll területe esetén 30 perc, teljes test (has, mellkas kivételével) 50 perc

  30 vagy 50 perc

5200 / 7000 Ft

Holt-tengeri bőrmegújító masszázs

A tengerből kinyert só csökkenti az izom fájdalmat és az izomlázat. A benne lévő ásványok felpezsdítik a vérkeringést, amely ellazítja az izmokat, ezáltal feloldja a feszültséget egy kimerítő nap után. Az ásványi anyagok kivonják a méreganyagokat a bőrből, a vérkeringés felgyorsulása által a fehérvérsejtek a bőr felszíne felé vándorolnak, ezáltal gyógyítják a hámsérüléseket. A bőr feszesebb, ragyogóbb lesz, a pórusok összehúzódnak, a kisebb ráncok pedig elhalványulnak.

  50 perc

  6500 Ft

Sissy masszázs

Ha szeretné kihasználni a méz jótékony bőrre gyakorolt hatását, de nem szeretné, hogy a kezelés fájdalmat okozzon, válassz ezt a kényeztető masszázst. Lassú, simító, nyugtató fogásokkal juttatjuk a bőrbe a mézben található vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket, melynek eredménye: puha, bársonyos bőr.

  30 vagy 50 perc

4000 / 6000 Ft

Kávés masszázs

A kezelést kávés bőrradírral kezdjük, ezzel elősegítve a masszázs során használt kávés krém jobb felszívódását. Bőrradír után a svéd masszázs fogásait alkalmazva nem csak méregtelenítő hatást érünk el, hanem csökkentjük a narancsbőr tüneteit, lazítjuk az izmokat.

  50 perc

  6300 Ft

  Törölköző szükséges!

Svéd masszázs

A svéd masszázs fogásai képezik valamennyi európai masszázs alapját. 5 alapfogása és a fogásokon belüli változatosság teszi különbözővé a masszőröket. Hatására fokozódik a vér,- és nyirokkeringés, csökken az ízületi,- és izomfájdalmat.

  30 vagy 50 perc

4000 / 6000 Ft

Lávaköves masszázs

50 – 60 fokra felmelegített vulkáni eredetű bazaltkövekkel végzett olajos masszázs. A meridiánok mentén kezelünk, javítva a vér, -és nyirokkeringést, lazítva az izmokat. A meleg kövek feloldják az energia blokkokat, kitágítják a bőr pórusait, ezzel elősegítve a növényi olaj jobb felszívódását. Nagyon kellemes, nyugtató, relaxáló kezelés.

  60 perc

  7500 Ft

Tibeti mézes masszázs

A tibeti és orosz népi gyógyászatban több száz éve alkalmazzák. Kivitelezését tekintve nem hasonlít a megszokott masszázsokhoz. A kezelést csak a háton végezzük. A méz ragacsosságát kihasználva a masszőr keze megemeli a bőrt, fellazítja a letapadt izmokat.A mézben található vitaminok, enzimek és több mint 30 féle ásványi anyag a speciális fogásoknak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeibe jut.

  30 perc

5400 Ft

Nyirokdrenázs masszás

A nyirokdrenázs olyan speciális masszázsfajta, mely javítja a nyirokelfolyást és megszünteti a szöveti nyirokpangást, az ödémát. Emellett méregtelenít és beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

 40 / 60 perc

 5100 Ft / 6600 Ft

Szőlőmagolajos masszázs

Hamarosan....

30 perc

5200 Ft