2017. március 07. 
Hivatalos közlemény

Tisztelt Vendégek!

 

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat egyeztetett a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő vezetésével és konkrét javaslatot tett a munkahelyi kockázat értékelésének felülvizsgálatára. Javasolták minden 1967 után született munkavállaló újraoltását, mindamellett, hogy ezidáig a makói Hagymatikum szolgáltatásait igénybe vevő személyek közül kanyaró megbetegedése nem volt senkinek.

A fürdőben kiemelt létszámmal és óraszámban dolgozik a takarítószemélyzet, speciális tisztítószerekkel, melyek mind elősegítik a prevenciót. Rendszeresen fertőtlenítik a kilincseket, korlátokat, ülőhelyeket. Egyéb intézkedéseket a szakemberek egyelőre nem látnak indokoltnak, hiszen a kórokozó a vízben nem terjed.

A mai napon a fürdő a öttagú igazgatósága is összeült, melynek tagja dr. Nagy Jenő a CSMEEK Hódmezővásárhely- Makói tagintézményének vezetője.

Az igazgatóság és a Csongrád Megyei Kormányhivatal

Népegészségügyi és Élelmiszerlánc-biztonsági Főosztályának állásfoglalása alapján közegészségügyi szempontból nem szükséges a létesítmény bezárása, a mindennapos üzemelést, úszásoktatást nem befolyásolja a jelenlegi helyzet. Munkatársaink mindent elkövetnek a lehető legmagasabb tisztasági és higiénés körülmények fenntartására, folyamatosan konzultálunk az ÁNTSZ-el és az előírások betartása mellett továbbra is várjuk vendégeinket a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben!

 

Tisztelettel:

 Gergely Gábor
igazgatóság elnöke

 

 
Megosztás Facebook-on
2013 Makó Hagymatikum Gyógyfürdő – Minden jog fenntartva
Készítette: Evista | Design: Horváth Csaba