Tájékozódjon

Fürdőorvosi

szolgáltatásainkról

A fürdőorvosi rendelés célja és feladata a betegek számára fürdőkezelés összeállítása és kiírása.

Részletes információ

3D Scoliosis terápia

A gerincferdülés a gerinc 3 dimenzióban történő deformálódása. Kezelésére a széles körben elterjedt Schroth módszer az egyik leghatékonyabb.

Gyógymasszás

Orvosi utasításra végzett, gyógyító célzattal alkalmazott kezelés, mely jótékonyan hat az izmokra, ízületekre, a vér-és nyirokkeringésre.

Ingyenes gyógyúszás

OEP által finanszírozott kezelés, a 18 éven aluli gyermekek számára.

További részletek

Iszapkád kezelés

Országos szinten is ritkaságnak számít az iszapkád kezelés. A Hagymatikum Gyógyfürdő a Maros folyóból származó, gyógyiszappá minősített, kedvező gyógyhatással rendelkező Marosi gyógyiszapot használja a kezeléshez.

McKenzie torna

Egy speciális vizsgálati és kezelési technika, mely alkalmazható az ágyéki porckorongsérv és egyéb mechanikai eredetű derékfájdalom kezelésére.

Súlyfürdő

A kezelés víz alatti húzatást jelent, melyet orvosi javaslatra végzünk. Kifejlesztése Moll Károly magyar reumatológus nevéhez fűződik.

Szénsavfürdő

A kezelés 32 C-fokos vízben történik, így magas vérnyomás esetén is alkalmazható. A szénsav buborékok a bőrben lévő hőérző receptorokat ingerlik, így a kezelt ezt az alacsony hőmérsékletet kellemesen langyosnak fogja érezni.

Víz alatti gyógytorna

A gyógytorna kezelés a fürdőtértől elkülönítve, meghitt, hangulatos környezetben, 34 C- fokos gyógyvízben, 5-6 fős csoportokban történik. A csoportok összeállításánál figyelembe vesszük, hogy kinek mi a betegsége. Így részt lehet venni pl.: gerinc, felső végtag, alsó végtag, csípő tornán.

Víz alatti sugármasszázs

A kezelést 34 – 35 C fokos vízzel telt kádban, 0,5 – 2 atmoszféra nyomású vízsugárral végezzük. A kezelés hatását a test és a vízsugár beesési szöge fogja meghatározni.

Természetgyógyászat

Tekintse meg Oskovics Katalin természetgyógyász-akupresszőr szolgáltatásait.

 

BŐVEBB INFORMÁCIÓK

FELNŐTT GYÓGYÚSZÁS ÉS ÚSZÁSOKTATÁS

Minden hétfőn és szerdán 18 órától. 500 Ft-os úszójegy vagy bérlet mellé 700 Ft-os felnőtt úszásjegyet válthat Oktató: Oskovics Katalin Helyszín: Tanuszoda

Természetgyógyászati szakrendelés

Tekintse meg Oskovics Katalin természetgyógyász-akupresszőr szolgáltatásait.

Megtekintés