Frissítő aroma fürdő

A kellemesen meleg fürdő gyógynövénykivonatokkal és illóolajokkal dúsítva fokozza nyugtató és egyben frissítő hatását. A hatóanyagok bőrön át felszívódva, vagy orron át belélegezve jutnak be a szervezetbe és fejtik ki jótékony hatásukat.

Holt-tengeri sós fürdő

A Holt-tenger vizében megmártózni különleges élményt jelent. A víz sótartalma ugyanis 33%-os, azaz tízszer olyan sós, mint más tengereké. A só koncentrációja a mélységgel változik: 40 méterig 300 g/kg, 90 méterig 332 g/kg. Ebben a környezetben csak néhány sótűrő baktérium képes megélni, így a Holt-tenger gyakorlatilag steril. A holt-tengeri só összetétele eltér a konyhasóétól – 26 féle ásványi anyag és nyomelem halmozódott fel benne igen nagy mennyiségben és összetételben.

Parajdi sós fürdő

A parajdi sós fürdőt bőrproblémák, mozgásszervi és reumatikus, stressz miatti és nőgyógyászati megbetegedések esetén alkalmazhatjuk sikerrel. A fürdősó a parajdi sóbányából származik, melyet Európa egyik legjobb összetételű sójának tartanak. A természetes parajdi sóőrlemény színe nem fehér, hanem szürkés. Az elszíneződést a sóban lévő természetes, ásványi anyagokban igen gazdag iszapmaradvány okozza.

Vörösboros fürdő

A vörösbor fürdés során történő alkalmazása kedvező hatást gyakorol bőrünkre. Ebben az egyéni fürdőkezelésben vörösbort és szőlő kivonatot tartalmazó fürdőolajat keverünk kellemes, kb. 34 °C hőmérsékletű vízbe, ezáltal a szőlőből származó olajok és kivonatok előnyös hatásait is élvezhetjük.