2015. január 02. 
Ajándék kártya

 Kedves Vendégünk!

Tisztelettel köszöntjük Ajándékkártya-tulajdonosaink körében!

Az ajándékkártya a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben használható fel, az érvényességi időn belül (feltöltéstől számított 2 év) a névérték erejéig, akár többszöri részletben.

Lehetősége van a kártyára feltöltött összeg elköltésére többek között belépőjegyek, csomagok, wellness-szolgáltatások vásárlására és éttermi fogyasztás kifizetésére is. A kártya saját részre vagy mások által igénybe vett szolgáltatások kifizetésére is alkalmas, így családtagok, baráti társaságok számára is.

A beváltás folyamata nagyon egyszerű. Az ajándékkártyával úgy fizetünk, mint egy normál banki kártyával, azzal a különbséggel, hogy a kártya nem névre szóló és nem tartozik hozzá PIN kód. A szolgáltatás igénybevételét vagy termék kiválasztatását követően a kártya egyenlegét a vásárlás ellenértékével megterhelik. A levásárolt összeget és a kártyán fennmaradó egyenleget a kártya vásárláskor kapott nyugta tartalmazza.

A kártya elvesztéséből eredő károkért a Makói Gyógyfürdő Zrt. nem vállal felelősséget.

A Hagymatikum Gyógyfürdő által kibocsátott kártyának köszönhetően reméljük, kellemes élményekkel gazdagodva, visszatérő Vendégünk lesz a jövőben!

Tisztelettel: a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő csapata

 

További információk:

Makó, Makovecz tér 6. 

facebook.com/hagymatikum

www.hagymatikum.hu

info@hagymatikum.hu

+3662/511-220
Megosztás Facebook-on
2013 Makó Hagymatikum Gyógyfürdő – Minden jog fenntartva
Készítette: Evista | Design: Horváth Csaba